Dr. Tihanyi István gyermekgyógyász és természetgyógyász szakorvos, homeopata, iridológus

Dr. Tihanyi István – szakmai önéletrajz

Gyermekgyógyász és természetgyógyász szakorvos, homeopata, iridológus (írisz-diagnosztika).

1959. január 9-én születettem, Munkácson. 1985-ben befejeztem az Ungvári Orvosi Egyetemet, és 1985-1988 között körzeti orvosként dolgoztam Kárpátalján, Felsőkalocsán (Kolocsava). Itt kezdtem el foglalkozni a természetgyógyászattal, fitoterápiával (gyógynövényekkel), homeopátiával és íriszdiagnosztikával.

1989: megbízást kaptam a kárpátaljai Megyei Gyermekkórház Rehabilitációs osztályának vezetésére.

1991: kineveztek az Odesszai Rehabilitációs Központba főorvosnak. Mint a Rehabilitációs Központ vezetőjének, alkalmam nyílt sok neves külföldi kollégával találkoznom, tapasztalatot cserélnem. Többször voltam szakmai kiküldetésben Bulgáriába (Szófia, Burgasz) és Görögországba (Athén), ahol további ismereteket szerzetem természetgyógyászatból. 1992-ben a Miskolci Természetgyógyász Központ meghívására Magyarországra érkeztem. Néhány hónap után benyújtottam letelepedési kérelmét, amit rövidesen elfogadtak, ezzel egy régi vágyam teljesült.

1993: megnyitottam magánrendelőmet az INTERLAB praxisközösségben, Budapesten. 1996-tól 2000 szakmai munkásságomnak elismeréseként, meghívtak a Népjóléti Miniszter Tanácsadói Testületébe, ahol részt vettem a Természetgyógyászati Törvény megalkotásában

1993 óta vagyok a Zuglói Orvosi Kamara tagja, és 1996-óta a Budapesti és az Országos Orvosi Kamara vezetőségében a Zuglói Kamara küldötte.

Gyakran kapok meghívást a Magyar Rádióba és Televízióba, ismeretterjesztő és tanácsadó előadásokra.

Számos szakmai folyóiratban jelentek meg publikációim.

Rendszeresen tartok tudományos előadásokat és természetgyógyászati szakmai továbbképző tanfolyamokat.

Nyelvismeret: angol, orosz, ukrán, lengyel, szlovák és cseh.

Dr. Tihanyi István

Dr. Tihanyi István gyermekgyógyász és természetgyógyász szakorvos, homeopata, iridológus

Weboldal: www.doktortihanyi.hu

 

Főoldal >>