Dr. Tihanyi Nádja orvos-természetgyógyász, homeopata

Dr. Tihanyi Nádja orvos-természetgyógyász, homeopata – szakmai önéletrajz

Dr. Tihanyi Nádja orvos-természetgyógyász, homeopata1962-ben születtem Técsőn. 1985-ben fejeztem be az Ungvári Orvosi Egyetemet, majd férjemmel együtt egy kárpátaljai faluban, Felsőkalocsán (Kolocsava), dolgoztam körzeti-orvosként 3 évig. Itt kezdtem behatóan tanulmányozni és gyakorolni a homeopátiát. Kijevben, a világhírű Dr. Popova által szervezett homeopátiás posztgraduális továbbképző tanfolyamot is sikeresen elvégeztem.

1989-től a Munkácsi Városi Korház belgyógyászati osztályán dolgoztam.

1990-től a Korház szakrendelőjében funkcionális-diagnosztikai rendelést folytattam, ahol nagy gyakorlatot szereztam a szív és érrendszeri betegségek szűrésében és kezelésében.

1991-ben sikeres szakvizsgát tettem belgyógyászatból.

1992 óta, mikor családommal együtt, Magyarországra települtem, magánrendelést folytatok, az INTERLAB Praxisközösségben, mint belgyógyász és homeopata. 2 évig az Uzsoki utcai Korház belgyógyászatán is dolgoztam.

Számos folyóiratban jelentek meg cikkeim a homeopátiáról, természetes gyógymódokról és az utóbbi időben, prof. Dr. Horváth István szakmai vezetése alatt, behatóan foglalkozom a koleszterin színt csökkentésének kutatásával és a szájban lévő baktériumok káros hatásának tanulmányozásával.

Többször szerepeltem a Magyar Rádió orvos-természetgyógyászati műsoraiban, és néhány TV-csatorna természetes gyógymódokkal foglalkozó adásának is résztvevője voltam.

Nyelvismeret: angol, orosz, ukrán, cseh, spanyol.

 

Főoldal >>