Dr. Varga Emma belgyógyász-endokrinológus szakorvos

Dr. Varga Emma szakmai önéletrajz

1996-ban végeztem a Debreceni Orvostudományi Egyetem Általános Orvostudományi Karán. 2007-ig az I. sz. Belgyógyászati Klinikán dolgoztam, ahol hazai és nemzetközi szinten is elismert, kitűnő szakemberektől tanulhattam. Az endokrinológiai munkacsoporthoz 2000-ben csatlakoztam, majd 2003-tól az Endokrinológiai Tanszék szakrendeléseinek munkájába is bekapcsolódtam. 2002-ben belgyógyászatból, majd 2007-ben endokrinológiából tettem szakvizsgát. 2007-től Magyarország első magánkórháza, a Telki Magánkórház, 2013-tól a Telki Egészségcentrum belgyógyász, endokrinológusaként dolgoztam.

Az Interlab Medical Centerben az endokrinológiai rendelésemen elsősorban a pajzsmirigy betegségek kivizsgálását és kezelését végzem, de gyakran fordulnak hozzám PCOS, inzulin rezisztencia, szénhidrát anyagcsere rendellenességei, menstruációs zavarok, a meddőség, az agyalapi mirigy működészavarának (pl. rendellenes tejelválasztás) kivizsgálása, a magas vérnyomás, elhízás hátterében álló esetleges hormonális ok tisztázása céljából.
Klinikánkon együttműködve a társszakmákkal /nőgyógyászat,ultrahang, urológia/ célom a betegek gyors, komplex kivizsgálása és kezelése. Laborunkban a szükséges hormonvizsgálatok helyben, kényelmesen, várólista nélkül elérhetőek, segítve a pontos diagnózis, majd a szükséges kezelés felállítását.

dr-varga-emma-endokrinologus

Dr. Varga Emma belgyógyász-endokrinológus szakorvos

Főoldal >>